Δερματοχειρουργική Laser

Φίμωση – Σκληροατροφικός λειχήνας

Φίμωση πέους είναι η κατάσταση κατά την οποία είναι αδύνατη η αποκάλυψη της βαλάνου (κεφαλή πέους).

Tο δέρμα της ακροποσθίας (πετσάκι) που καλύπτει τη βάλανο του πέους είναι στενό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατέβει ούτως ώστε να αποκαλυφθεί η βάλανος. Η φίμωση του πέους προκαλεί αδυναμία καθαρισμού του, προβάλλοντας τοπικά δυσοσμία, έκκριση σμήγματος (λίπους). Επίσης μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργία φλεγμονής, βαλανοποσθίτιδα, σκληρατροφικό λειχήνα και μακροπρόθεσμα ακόμα και διαταραχές από το ανώτερο ουροποιητικό (υδρονέφρωση).Ο σκληρατροφικός λειχήνας που μπορεί να δημιουργηθεί σε συνάρτηση με τη φίμωση, εγγυμονεί σοβαρούς κινδύνους λόγω των συμφύσεων που αναπτύσσονται στο πέος και αποτελούν μείζον ζήτημα υγείας.

φίμωση

Νέες ιατρικές στατιστικές αποδεικνύουν ότι η επέμβαση φίμωσης μας προστατεύει σε ένα μεγάλο βαθμό ενάντια στα περισσότερα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η επέμβαση φίμωσης πέους πραγματοποιείται με την χρήση υπερπαλμικού laser CO2 με τοπική αναισθησία και σε χρονικό διάστημα 12-15 λεπτών της ώρας.
Η χρήση υπερπαλμικού laser CO2 για την αντιμετώπιση της φίμωσης του πέους κάνει συντομότερο τον επεμβατικό χρόνο, συμβάλει στη μείωση της αιμορραγικότητας και υπερτερεί σε μεγάλο βαθμό στη μετεγχειρητική εικόνα της αποκατάστασης της φίμωσης.
Η αντιμετώπιση φίμωσης με laser υπερτερεί διότι:
  • Αφαιρείται ο ιστός της πόσθης (δέρμα πέους) με μεγαλύτερη ακρίβεια κατά την διάρκεια της επέμβασης φίμωσης χωρίς να υπάρχουν υπολείμματα ιστού μετεπεμβατικά.
  • Ο χαλινός αφαιρείται παράλληλα κατά την επέμβαση της φίμωσης με την χρήση laser χωρίς να χρειαστεί η τοποθέτηση ραμμάτων και χωρίς να υπάρχει αιμορραγικότητα του χαλινού.
  • Η εικόνα της μετεπεμβατικής ουλής της φίμωσης πέους με laser εμφανίζει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα σε σχέση με την κλασσική μέθοδο
  • Με τη χρήση laser για φίμοση δίνεται η δυνατότητα στον ασθενή εφόσον αυτός το επιθυμεί να αφαιρεθεί ολόκληρη η πόσθη και να υπάρξει πλήρης αποκάλυψη της βαλάνου (κεφαλή πέους) δηλαδή πλήρης περιτομή. Ειδάλλως παραμένει μερική αποκάλυψη της βαλάνου με την τεχνική καπνοσακούλας κατά την οποία γίνεται επανασύσταση της πόσθης του πέους , με αφαίρεση του φιμωτικού δακτυλίου και νέα επικάλυψη της πόσθης του πέους.
  • Η αντιμετώπιση φίμωσης του πέους με laser αποκαθιστά με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα τυχόν συμφήσεις μεταξύ πόσθης και βαλάνου που μπορεί να έχουν παρουσιαστεί σε χρόνιες φιμώσεις και στην περίπτωση του σκληροατροφικού λειχήνα πέους.
  • Ο χρόνος της μετεπεμβατικής αποκατάστασης της φίμωσης είναι πολύ πιο σύντομος με την αντιμετώπιση με laser.
  • Η αντιμετώπιση της φίμωσης πέους με laser μειώνει τον μετεπεμβατικό πόνο.

Μετά την επέμβαση φίμωσης ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις. Επίσης ο ασθενής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ενοχλήσεις κατά την ούρηση.

 


Mega Laser Clinic 

O ιατρός Κασιμάτης Βαλέριος ειδικός Δερματολόγος Αφροδισιολόγος εξειδικευμένος Δερματοχειρουργός LASER με εμπειρία 35 χρόνια στην διάγνωση,θεραπεία και πρόλήψη δερματολογικών και αφροδισιολογικών παθήσεων επεμβαίνει με επιτυχία με χειρουργικό LASER διοξειδίου FLASHSCANNER. 24ωρη επικοινωνία στο 210-3840383

Comments are closed.