Δερματοχειρουργική Laser

Θηλώματα λαιμού

Θηλώματα λαιμού – Laser

Πρόκειται για μια αρκετά συνηθισμένη πάθηση του δέρματος. Τα μισχωτά θηλώματα αναφέρονται στην καθομιλουμένη ως «κρεατοελιές». Εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή του λαιμού, στο πρόσωπο, στις μασχάλες και στους μηρούς ενώ με μικρότερη συχνότητα μπορεί να εμφανιστούν και σε άλλα σημεία του ανθρώπινου δέρματος. Οφείλονται σε συγκεκριμένους γονότυπους του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων ΗΡV (Human Papilloma Virus). Είναι πάθηση μολυσματικής αιτιολογίας και μπορεί κανείς μέσα σε λίγα χρόνια να γεμίσει με διαφόρων μεγεθών κρεατοελιές.

Οι «θηλωματώδεις βλάβες», όπως αναφέρονται, αφαιρούνται εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά με laser CO₂. Το laser CO₂ αποτελεί θεραπεία εκλογής για τα θηλώματα του λαιμού αφαιρώντας τα αναίμακτα, ανώδυνα και με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

TRAUMATISED SKIN TAG REMOVAL WITH SUPERPULSE CO2 LASER
— – O ιατρός Κασιμάτης Βαλέριος ειδικός Δερματολόγος Αφροδισιολόγος εξειδικευμένος Δερματοχειρουργός LASER με εμπειρία 35 χρόνια στην διάγνωση,θεραπεία και πρόλήψη δερματολογικών και αφροδισιολογικών παθήσεων επεμβαίνει με επιτυχία με χειρουργικό LASER διοξειδίου FLASHSCANNER.
24ωρη επικοινωνία στο 210-3840383

Comments are closed.