Δερματοχειρουργική Laser

Λιπώματα

Λιπώματα.

Τα λιπώματα είναι συμπαγείς καλοήθεις όγκοι οι οποίοι μπορεί να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος μας. Δημιουργούνται από λιπώδη ιστό ενώ η αιτιολογία τους παραμένει άγνωστη. Τα λιπώματα τα αντιλαμβανόμαστε σαν εξογκώματα που βρίσκονται κάτω από το δέρμα μας και το μέγεθός τους μπορεί να φθάσει μέχρι κάποια εκατοστά. Η εμφάνισή τους δεν συνοδεύεται από ιδιαίτερα συμπτώματα ενώ κατά τη ψηλάφησή τους είναι ανώδυνα. Μακροπρόθεσμα το μέγεθος των λιπωμάτων μπορεί είτε να παραμείνει σταθερό είτε να αυξηθεί. Η συχνότερη εντόπιση των λιπωμάτων είναι στα χέρια, στο στήθος, στο λαιμό και στην πλάτη.

λιπώματα
Η χειρουργική αφαίρεση των λιπωμάτων γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους καθώς γενικά θεωρούνται ακίνδυνα. Δεν συμβαίνει το ίδιο στην περίπτωση που εμφανιστούν λιπώματα κοντά σε αρθρώσεις, οπότε και επιβάλλεται η αφαίρεσή τους. Η αφαίρεση του λιπώματος γίνεται με τη χρήση υπερπαλμικού laser CO2, συνήθως σε σύντομο χρονικό διάστημα και με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, σε συνάρτηση βέβαια με το μέγεθος και την εντόπισή του.

Megalaser Medical Center Videos 

– O ιατρός Κασιμάτης Βαλέριος ειδικός Δερματολόγος Αφροδισιολόγος εξειδικευμένος Δερματοχειρουργός LASER με εμπειρία 35 χρόνια στην διάγνωση,θεραπεία και πρόλήψη δερματολογικών και αφροδισιολογικών παθήσεων επεμβαίνει με επιτυχία με χειρουργικό LASER διοξειδίου FLASHSCANNER. 24ωρη επικοινωνία στο 210-3840383

Comments are closed.