Αισθητική Δερματ/γική Laser

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER

αποτριχωση

Η μόνιμη αποτρίχωση με Laser εφαρμόζεται συνήθως για αισθητικούς λόγους και αποτελεί μια ανώδυνη και γρήγορη μη επεμβατική μέθοδο αποτρίχωσης. H δράση της ακτίνας λέιζερ απενεργοποιεί σταδιακά τον τριχικό θύλακο, ένα αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται μέσω της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Η μέθοδος αυτή προκαλεί εκλεκτική απορρόφηση από τη μελανίνη της τρίχας φτάνοντας εώς τη ρίζα της χωρίς να προκαλεί βλάβη στα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος.
Προϋποθέτει ακριβείς χειρισμούς απο έμπειρους δερματολόγους.
Για σύντομο χρονικό διάστημα πριν τις συνεδρίες κρίνεται απαραίτητο να αποφεύγουμε τον ήλιο. Η περιοχή του δέρματος που θα υποβληθεί σε αποτρίχωση θα πρέπει να ξυριστεί 4 μέρες πριν την επίσκεψη. Ο αριθμός των επισκέψεων που απαιτούνται εξαρτάται απο την περιοχή όπου εντοπίζεται η τριχοφυϊα, την πυκνότητα των τριχών και από το εάν έχουν προηγηθεί άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER;

-Η αποτρίχωση με LASER είναι η ΜΟΝΗ μέθοδος που αντιπετωπίζει οριστικά το πρόβλημα της τριχοφυίας.

-Κάνοντας συνεδρίες αποτρίχωσης LASER και τηρώντας το διαστήματα ανάμεσα στις συνεδρίες( περίπου 1 με 2 μήνες) θα ξεμπερδέψετε οριστικά μια για πάντα.

-Κάνοντας αποτρίχωση με LASER ,σημαίνει τέλος στα ξυραφακια,μηχανές ξυρίσματος ή αποτρίχωση με κερί ετσι εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα.

-Το ξύρισμα ερεθίζει το δέρμα και συχνά μετά το ξύρισμα εμφανίζονται κοκινίλες,σπυρακια ή και επιμόλυνση των πόρων του δέρματος.

-Τα μηχανήματα που υπάρχουν στην αγορά και τραβούν τις τριχες (σιλκεπιλ) ,αφαιρουν  την τρίχα με τέτοιο τρόπο ώστε μετά να ξαναβγαίνει με λάθος φορά και εισέρχεται μέσα στο δέρμα προκαλώντας επιμολύνσεις,κύστεις και άλλα προβλήματα.

-Η αποτρίχωση  με κερί παρόλο που μαλακώνει και κάνει την τρίχα πιο λεπτή,τραβά με βίαιο τρόπο το δέρμα και σε βάθος χρόνου προκαλεί χαλάρωση του δέρματος.Επισης στηην αποτρίχωση με κερί εάν δεν τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής συχνα παρουσιάζονται θυλακίτιδες και επιμολύνσεις.

-Ολοκληρώνοντας τις συνεδρίες αποτριχωσης  LASER δεν θα ξαναξοδεψετε χρηματα σε ξυραφάκια,ταινίες αποτρίχωσης,αφρό η κρέμα αποτρίχωσης,το καλοκαίρι θα είστε ξεγνοιαστές και θα μπορείτε να πατε άμεσα στην παραλία η να φορέσετε ένα αμάνικο μπλουζάκι ή φούστα χωρις την διαδικασία του ξυρίσματος.

-Η όψη και η υφή του δέρματος χωρις τρίχες είναι πιο λαμπερή ανοιχτόχρωμη και πιο απαλή στην αφη.

-Πριν ξεκινήστε την αποτρίχωση  LASER καλό είναι να διαλεξετε ενα ιατρικό κεντρο LASER, να συμβουλευτείτε έναν ειδικό Ιατρο Δερματολόγο και η αποτρίχωση να γίνεται απο η υπο την επίβλεψη ειδικού Δερματολογου.

-Οταν το μηχάνημα LASER είναι υψηλής τεχνολογίας ,ποιότητας,με έγκριση  F.D.A.και χρησιμοποιείται απο έμπειρο ιατρο Δερματολόγο η αποτρίχωση LASER είναι απολύτως ασφαλής και με ορατά αποτελέσματα.

-Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και οι τρίχες είναι εξάρτημα του δέρματος,ο ειδικός ιατρός Δερματολόγος θα συστησει τι  LASER χρειάζεστε ανάλογα με το χρώμα και τον τύπο του δέρματος σας,για να κάνετε αποτρίχωση  LASER με ασφάλεια και αποτέλεσμα.

αποτριχωση

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER PHOTOLYSIS ΚΑΙ ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ

ΜΕΘΟΔΟΣ,ΑΦΑΛΗΣ,ΑΝΩΔΥΝΗ,ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  FDA APPROVED U.S.A

Ριζική Αποτριχωση με LASER. Οριστική λύση στο πρόβλημα δασυτριχισμού και ανεπιθύμητης τριχοφυίας για άνδρες, γυναίκες και αθλητές με την μέθοδο της φωτοθερμόλυσης. Χρησιμοποιείται επιλεκτική θερμότητα ανάλογα με τον τύπο και το χρώμα της τρίχας( λεπτή, χονδρή, ξανθή, καστανή,μαυρη ) αλλά και σύμφωνα με τον φωτότυπο του δέρματος.

Η τεχνολογία είναι κατάλληλη για όλες τις μορφές τριχοφυίας εγκεκριμένη απο το κλινικά ελεγμένη.

Η μέθοδος της φωτοθερμόλυσης στην μόνιμη αποτρίχωση λειτουργεί με τον ακόλουθο τρόπο, δέσμη του LASER απορροφάται απο την μελανίνη της τρίχας (σκουρο χρώμα της τρίχας) καταστρέφοντας την,χωρίς να επηρρεάζει του γύεω η εντω βάθει ιστους. (δέρμα,όργανα,μαστό κ.α.).

Οι τρίχες στο δέρμα έχουν ενα κύκλο ζωης που αποτελείται απο 3 φάσεις,την αναγενή,πρώιμη και μεγαλύτερη σε διάρκεια φάση καταγένη και τελογενή όπου και αποπίπτουν.

Το  LASER καταστρέφει μόνιμα τις τρίχες που βρίσκονται στην αναγενή φαση της ζωής τους ,ενώ αυτές που βρίσκονται στην καταγενή και τελογενή φάση τις κάνει άχροες και πιο λεπτές σχεδόν αόρατες. Ετσι για να επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα της οριστικής και πλήρης αποτρίχωσης χρειάζονται περίπου 6-10 συνεδρίες που γίνονται αν 1-2 μήνες ανάλογα με την περιοχή του σώματος.

Ο αριθμός συνεδριών ποικίλλει αναλογα με τον φωτότυπο του δέρματος,την ηλικία,εαν συνυπαρχουν χρόνιες παθήσεις η χρόνια λήψη φαρμάκων.

Η μείωση της τριχοφυιας με την μεθοδο αποτρίχωσης με  LASER που εφαρμόζεται άπο ειδικό  Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο ειναι άμεσα ορατή απο την πρώτη συνεδρία όπου οι τρίχες γίνονται λιγότερες σε αριθμό και πιο λεπτές.

Τα LASER διαθέτουν συστημα ψυξης με κρύο αέρα κάνοντας την διαδικασία αποτρίχωσης με LASER ανώδυνη και ευχάριστη.

Η αποτριχωση με  LASER μπορεί να εφαρμοστει στις παρακάτω περιοχές του προσώπου και σώματος;

  • ΠΡΟΣΩΠΟ (μουστάκι, πιγύνι, παρειές, ζυγωματικά, φρύδια)
  •  ΛΑΙΜΟ ΝΕΚΟΛΤΕ
  •  ΣΤΗΘΟΣ (θηλή)
  • ΠΟΔΙΑ (μηροί,γάμπες)
  • ΧΕΡΙΑ (βραχιο,αντιβράχιο)
  • ΜΑΣΧΑΛΗ
  • ΜΠΙΚΙΝΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΛΙΚΟ
  • ΓΛΟΥΤΟΙ
  • ΠΛΑΤΗ

Σημαντικό είναι να αναφερθει ότι η τριχοφυία στο πρόσωπο στις γυναίκες είναι ορμονοεξαρτώμενη και πάντα απαιτείται ορμονολογικός έλεγχος και υπέρηχος δια τον αποκλεισμό υποκείμενης ορμονικής διαταραχής.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας καθημερινά ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ απο τις 13:00 εως τις 18:00 στο 6943100545 ,θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

apotrikosi-laser

Comments are closed.