Δερματοχειρουργική Laser

Μυρμηγκιές – Μυρμηκίες

Μυρμηγκιές – Μυρμηκίες 

Μυρμηγκιές τι είναι;

Oι μυρμηκίες είναι μια πολύ διαδεδομένη δερματοπάθεια που οφείλεται σε στελέχη του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων. Οι μυρμηκίες εντόπιζονται συνήθως στις παλάμες, στα πέλματα και στο πρόσωπο ενώ ο χρόνος επώασής τους μπορεί να κυμανθεί από 2 έως 8 μήνες.

Είναι νόσος  μολυσματική που εμφανίζεται τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα και μπορεί να μεταδοθεί από ένα σημείο του σώματος σε άλλο ή και από έναν άνθρωπο σε άλλο κατόπιν επαφής.  Η μυρμηγκιά είναι ένα εξόγκωμα στο δέρμα ιογενους αιτιολογιας. Οι περισσότερες μυρμηκίες εμφανίζονται το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων, όπως το κολύμπι και το κάμπινγκ. Οι μυρμηγκιές εμφανίζονται συνήθως στα χέρια ιδιαίτερα στα δάχτυλα και στα πόδια κυριως στα πέλματα,αλλά μπορεί να αναπτυχθούν και σε άλλα μέρη του σώματος. (πρόσωπο, βλέφαρα) Οι συνηθισμένες μυρμηγκιές μοιάζουν κάπως με κουνουπίδι. Είναι ιδιαίτερα μεταδοτικές και για να εμποδίσετε την εξάπλωσή τους, θα πρέπει να τις αντιμετωπίζετε αμέσως και να αποφεύγετε την άμεση επαφή του δέρματος με άλλες μυρμηκίες η το ξύσιμο και η προσπάθεια να τις αφαιρέσετε με ψαλίδι ξυράφι η αλλά μέσα.Διοτι με αυτόν το τρόπο ο ιός απλα διασπείρεται και κινδυνεύετε να βγουν και άλλες μυρμηκιες.

Μυρμηγκιές

 Μυρμηκία σε δάκτυλο χεριού

 

Μυρμηκίες – Θεραπεία Laser.

Η αφαίρεση των μυρμηκιών με laser γίνεται σε μικρό χρονικό διάστημα, ανώδυνα, αναίμακτα και με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Το LASER χρησιμοποιεί μια δέσμη έντονου φωτός, η οποία δεν καίει αλλά εξαχνωνει και καταστρέφει τον ιστό της μυρμηγκιάς. Συχνά χρησιμοποιείται κάποιο τοπικό ή γενικό αναισθητικό. Η χειρουργική με λέιζερ χρησιμοποιείται και για μυρμηγκιές μεγάλου μεγέθους ή διεσπαρμένες. Η χειρουργική με λέιζερ δεν προκαλεί ουλές. Η πληγή θα υπάρχει για μερικές μέρες μετά την επέμβαση και θα επουλωθεί πλήρως με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και ελάχιστο ποσοστό υποτροπών.

 

Megalaser Clinic 

– O ιατρός Κασιμάτης Βαλέριος ειδικός Δερματολόγος Αφροδισιολόγος εξειδικευμένος Δερματοχειρουργός LASER με εμπειρία 35 χρόνια στην διάγνωση,θεραπεία και πρόλήψη δερματολογικών και αφροδισιολογικών παθήσεων επεμβαίνει με επιτυχία με χειρουργικό LASER διοξειδίου FLASHSCANNER. 24ωρη επικοινωνία στο 210-3840383

Comments are closed.